Toppence

 • Create an account
  *
  *
  *
  *
  *
  Fields marked with an asterisk (*) are required.

In the Spotlight

mcgartland_eBoekenwurm
Fifty Dead Men Walking
"He lived like a real life James Bond, knowing full well that every day could be his last"- Sunday Express
neworleansLekker op het bord
New Orleans Groenteschotel
Veel verse groenten, verrassend van smaak

whiskyglasWetensWaard
Uisge Beatha - Water of Life
Whisky, er wordt veel over gesproken. Maar wat is het en hoe wordt het gemaakt?

aardbeien 2 goyp toppence

geuzmedia

Polls

About me!

E-mail Print PDF

Bouwjaar 1968 (een goed jaar, mag ik wel zeggen); en van het vrouwelijk geslacht.

Opgegroeid in het zuiden des lands, in Sittard om precies te zijn, alwaar ik de, zoals het destijds nog genoemd werd, kleuterschool, lagere school en middelbare school heb doorlopen. In de middelbare schooltijd werd ook, mede natuurlijk door de interesse van de rest van de familie, mijn belangstelling voor fotografie gewekt.

Na een (lang) uitstapje Tilburg toch maar weer teruggekeerd naar het zuiden om de avondopleiding HEAO-Bedrijfseconomie te volgen; tezamen met een baan overdag als Customer Service Rep. Het is dus geheel toevallig dat ik in dat wereldje van customer service beland ben...

Na het behalen van mijn diploma Bedrijfseconomie ben ik voor een waar avontuur vertrokken naar Schotland, waar ik enkele jaren met veel plezier gewoond en gewerkt heb. Nog steeds ligt mijn hart in Schotland. Maar geloof me: het weer is er echt zo slecht als wel eens wordt beweerd!

Na een paar jaar Schotland wederom teruggekeerd naar het mooie zuiden van ons prachtige landje: wonen in Sittard, en werken in Maastricht.

Inmiddels heb ik, mag ik wel stellen, aardig wat ervaring opgedaan: in eerste instantie als customer service manager, maar ik neigde steeds meer naar het professionaliseren van afdelingen. Dit laatste doe ik nu alweer een tijdje met veel plezier. Het op de achtergrond begeleiden van marketing campagnes, zorgen dat mensen zo optimaal mogelijk gebruik maken van de tools, en mensen leren omschrijven wat ze willen / nodig hebben, en vanuit die gedachte kijken hoe dat opgelost kan worden. Dat is pas echt interessant. Niet zeggen: dit is de tool en dat kun je er mee, nee, vragen wat iemand precies wil, zonder dat die persoon al zelf een antwoord geeft (bijvoorbeeld niet zeggen: ik heb een auto nodig, maar zeggen: ik moet dagelijks om half 9 op mijn werk zijn, en hoe ga ik dat bereiken?). En van daaruit de oplossing bepalen; dat vind ik pas interessant! Hoe het heet wat ik doe? Ook hier zijn weer vele benamingen; ik ga door het leven als Proces Manager, maar Business Improvement zit er natuurlijk ook dichtbij.

De branche waarin ik werk maakt mij niet zoveel uit... of het nu printplaten, hoogwerkers, automated fluid dispensers, baggerschepen, leasecontracten of de medische sector is: dit werk blijft spannend en afwisselend, waar je het ook doet.

En privé? Heel gelukkig getrouwd met Wouter, met wie ik ook mijn passie voor fotografie kan delen. Lezen doe ik ook veel en graag; de meeste boeken in mijn bezit heb ik wel zo'n 3 keer gelezen. De interesse voor internet zit er al jaren in; met weemoed herinner ik mij de keer dat ik mijn eerste modem aansloot: een prachtig geluid toen de verbinding met het internet gezocht werd (ergens begin / midden jaren negentig). Het bracht de hele wereld in no time binnen handbereik. Dankzij Wouter en Joomla kan ik nu ook sinds 22 Oktober 2006 mijn eigen website bijhouden, waarmee ik jou als bezoeker hopelijk veel leesplezier zal bezorgen.

Last Updated ( Sunday, 30 August 2009 20:01 )  

Leuke spreuken!

Verjaardagen zijn gezond. Hoe meer je er hebt, hoe ouder je wordt

Veel mensen danken hun goede geweten aan hun slechte geheugen

Verstand is het meest eerlijk verdeeld op deze wereld. Iedereen denkt er genoeg van te hebben

About me!

Wil je echt weten wie er achter deze website zit? Weet je heel zeker dat je dat wilt weten....?
Klik dan op Read More......

Who's Online

We have 26 guests online
You are here: Home