Toppence

 • Create an account
  *
  *
  *
  *
  *
  Fields marked with an asterisk (*) are required.

In the Spotlight

mcgartland_eBoekenwurm
Fifty Dead Men Walking
"He lived like a real life James Bond, knowing full well that every day could be his last"- Sunday Express
neworleansLekker op het bord
New Orleans Groenteschotel
Veel verse groenten, verrassend van smaak

whiskyglasWetensWaard
Uisge Beatha - Water of Life
Whisky, er wordt veel over gesproken. Maar wat is het en hoe wordt het gemaakt?

aardbeien 2 goyp toppence

geuzmedia

Polls

BoekenwurmDe gevangene – John Grisham

E-mail Print PDF

Een gruwelijke moord. Een politiekorps dat faalt. Een aanklager op zoek naar een veroordeling. Een onschuldige die de doodstraf krijgt.
Op 7 december 1982 wordt de 21-jarige serveerster Debbie Carter in haar appartement vermoord. De politie, die vrijwel geen aanwijzingen heeft, staat onder grote druk om snel de dader of daders te vinden. Ron Williamson, een aan lager wal geraakte lokale sportheld, is een van de laatsten die Debbie levend heeft gezien.

Read more...
 

I always get my sin - Maarten Rijkens

E-mail Print PDF

I always get my sin is een vermakelijke bloemlezing van fouten die Nederlanders maken als zij Engels spreken. Het geeft een hilarisch beeld van het taalgebruik van onze Nederlandse ministers, state secretaries en top hotemetotes. I always get my sin is samengesteld door Maarten H. Rijkens. Als directeur bij Heineken heeft hij jarenlang te maken gehad met Nederlanders die Engels spreken.

Read more...
 

De Vliegeraar - Khaled Hosseini

E-mail Print PDF

Amir en Hassan zijn gevoed door dezelfde min en groeien samen op in de hoofdstad van Afghanistan.Op een dag komt er op wrede wijze een einde aan hun bijzondere vriendschap. Amir en zijn vader vluchten naar de Verenigde Staten, waar ze een nieuw bestaan opbouwen, maar Amir slaagt er niet in Hassan te vergeten. De ontdekking van een schokkend familiegeheim voert hem uiteindelijk terug naar Afghanistan,waar Amir geconfronteerd wordt met spoken uit zijn verleden. Zijn voornemen om zijn oude schuld jegens Hassan in te lossen sleept hem tegen wil en dank mee in een huiveringwekkend avontuur.

Read more...
 

Fifty Dead Men Walking - Martin McGartland

E-mail Print PDF

Een waargebeurd verhaal. Meer dan 4 jaar leefde Martin McGartland een opmerkelijk dubbelleven als geheim agent. Voor de IRA was hij een vertrouwde Intelligence Officer, en een lid van een ‘active service unit’. Voor de Britse overheid was hij ‘Agent Carol’. Hij tipt regelmatig de autoriteiten over vermeende aanslagen, en weet zo de levens van velen te redden. Elke keer als hij dit doet, riskeert hij ontdekt te worden door de IRA.

Read more...
 

Mijn Plezierbrevier - Kees van Kooten

E-mail Print PDF

Kees van Kooten heeft met zijn boeken al hele volksstammen aan het lachen gemaakt, maar waar moet hij zelf om lachen? Mijn Plezierbrevier geeft het antwoord. Een tijdloze bundel vol Engels-Amerikaanse humor, met de natuurleukste korte verhalen van ultra-grappige grootheden als James Thurber, Stephen Leacock en S.J. Perelman. Maar ook met verrassend komische stukken van tientallen minder bekende of (ten onrechte) vergeten humoristen uit de vorige twee eeuwen.

Last Updated ( Sunday, 23 August 2009 11:37 ) Read more...
 
 • «
 •  Start 
 •  Prev 
 •  1 
 •  2 
 •  Next 
 •  End 
 • »
Page 1 of 2

Leuke spreuken!

Verjaardagen zijn gezond. Hoe meer je er hebt, hoe ouder je wordt

Veel mensen danken hun goede geweten aan hun slechte geheugen

Verstand is het meest eerlijk verdeeld op deze wereld. Iedereen denkt er genoeg van te hebben

About me!

Wil je echt weten wie er achter deze website zit? Weet je heel zeker dat je dat wilt weten....?
Klik dan op Read More......

Who's Online

We have 6 guests online
You are here: Home