Toppence

 • Create an account
  *
  *
  *
  *
  *
  Fields marked with an asterisk (*) are required.

In the Spotlight

mcgartland_eBoekenwurm
Fifty Dead Men Walking
"He lived like a real life James Bond, knowing full well that every day could be his last"- Sunday Express
neworleansLekker op het bord
New Orleans Groenteschotel
Veel verse groenten, verrassend van smaak

whiskyglasWetensWaard
Uisge Beatha - Water of Life
Whisky, er wordt veel over gesproken. Maar wat is het en hoe wordt het gemaakt?

aardbeien 2 goyp toppence

geuzmedia

Polls

Veel gebeurd

E-mail Print PDF
_mgz4006_sIn de afgelopen periode, sinds mijn laatste blogje, is er best veel gebeurd.

Met Pasen achter de rug waren er nog een hoop vrije dagen om naar uit te zien, en die hebben we aardig benut!

We hebben inmiddels weer 3 rally's bezocht, waarvan twee in Belgie en een in Duitsland. Zoals jullie weten ga ik voornamelijk mee om aan het einde van de dag naar huis te kunnen rijden, als Wouter te moe is na een dag druk in de weer te zijn geweest. Niks spannends verder; het hotel waar we sliepen in Duitsland bleek alleen overdag gesloten te zijn, zodat we pas laat konden inchecken. Welk hotel heeft tegnwoordig nog sluitingstijden...? Tja, een bij familiehotels kun je dat nog wel verwachten, maar dit hotel presenteerde zich als 'business hotel'. Anyway, over de kwaliteit valt niets verkeerds te zeggen: mooie kamers, makkelijk bereikbaar en aardige mensen. Had alleen het idee dat buiten Wouter en mij nog slechts één andere kamer bezet was... geen hoogtijdagen voor de omzet.

Op 5 mei zijn we naar de rondrit van oude legervoertuigen geweest die rondom Houten erreden werd. Na afloop was er een gezellig feestje in het Oude Dorp; de scouting had vlaggetjes uitgedeeld en iedereen stond vrolijk aan de kant. Zaterdag 8 mei was er Bridgehead rondom Bussum, een soortgelijke parade maar uitgebreider, inclusief een doedelzakband.

In de tussentijd hebben wij met onze buren aan de rechterkant, als je voor de voordeur staat, samen een nieuwe afscheiding geplaatst, waarbij eerlijkheidshalve vermeld moet worden dat de buurman het grootste deel van het werk heeft gedaan... Bij de andere buren zijn we gaan kijken naar hun inrichting, nu hun huis na bijna een jaar 'verbouwen' bijna klaar is.

En dan nu nog alleen mijn enkel weer een beetje laten opknappen... Sinda half maart krijg ik, zelfs met zitten en terwijl ik in bed lig, af en toe vreselijke pijn. Ben inmiddels bij een orthopeed geweest, en moet nu wachten op een MRI Scan; waar in Nieuwegein en Utrecht een 'kleine' wachttijd op zit van zo'n 13 a 14 weken. Heb nu aan de zorgverzekeraar gevraagd of ze wachtlijstbemiddeling kunnen toepassen; ben heel benieuwd of ik nu sneller terecht kan. Er schijnt een probleem te zijn met de voorste en achterste enkelband van mijn rechtervoet, dus jullie kunnen je voorstellen dat ik in spanning afwacht waar dit nu weer naar toe gaat. Ik houd jullie vanzelfsprekend op de hoogte,
Greetz,

Van Marleen die nog van een paar vrije dagen gaat genieten!

 

Leuke spreuken!

Verjaardagen zijn gezond. Hoe meer je er hebt, hoe ouder je wordt

Veel mensen danken hun goede geweten aan hun slechte geheugen

Verstand is het meest eerlijk verdeeld op deze wereld. Iedereen denkt er genoeg van te hebben

About me!

Wil je echt weten wie er achter deze website zit? Weet je heel zeker dat je dat wilt weten....?
Klik dan op Read More......

Who's Online

We have 8 guests online
You are here: Home Toppie Bloggie Veel gebeurd