Toppence

 • Create an account
  *
  *
  *
  *
  *
  Fields marked with an asterisk (*) are required.

In the Spotlight

mcgartland_eBoekenwurm
Fifty Dead Men Walking
"He lived like a real life James Bond, knowing full well that every day could be his last"- Sunday Express
neworleansLekker op het bord
New Orleans Groenteschotel
Veel verse groenten, verrassend van smaak

whiskyglasWetensWaard
Uisge Beatha - Water of Life
Whisky, er wordt veel over gesproken. Maar wat is het en hoe wordt het gemaakt?

aardbeien 2 goyp toppence

geuzmedia

Polls

Van alles wat...

E-mail Print PDF
img_0335De tijd vliegt; de vakantie staat voor de deur, en op alle fronten is het hardstikke druk. De laatste tijd bezig geweest met een leuke locatie en leuke activiteiten voor onze familiedag in september; de Rotarally in en rondom Houten; een paar verjaardagen en een feestje voor de geslaagde Jiska, het kon allemaal niet op.

Ook erg gezellig was de Geuzebroek familiereunie; de meeste van Wouter's neven en nichten ontmoet, inclusief de familie uit Canada. Wordt toch echt tijd om daar ook een keertje op bezoek te gaan, en we moeten het gewoon gaan plannen.

Daarbij komt ergens na de zomervakantie een operatie aan mijn rechterenkel, en met een beetje geluk is 3 maanden nadien alles weer helemaal goed.

Maar allereerst onze vakantie. Op de planning staat Schotland dit jaar, met uitstapjes naar de Hebriden (Lewis & Harris), en Orkney. Gezien mijn enkel wordt het in elk geval geen wandelvakantie, maar et de mooie nieuwe HD videocamera die ik gekocht heb, wordt het naast de nodige foto's ook een mooi filmpje (als alles goed gaat, natuurlijk). En daarna de frustratie, want mijn computer is niet snel genoeg om met de goeie programma's de HD filpmjes te bewerken; wel met het bijgelverde eigen software pakket van de fabrikant, maar geef mij maar Pinnacle! Sparen dus.....

Verder, past allen op, ben ik in een klaagbui! Afgelopen weekend heb ik op 4 plekken al een klacht neergelegd bij diverse winkels. Benieuwd hoe ze dat gaan oplossen.

En tja, nog een frustratie: ik heb het nu al een paar keer gemerkt in restaurants: als je met een grote(re) groep komt, of tijdens een evenement, is de gastvrijheid ineens een stuk minder! In mei bij de bevrijdingsfeesten werd in restaurants in het OUde Dorp de koffie in plastic (!) bekers geschonken, met een plastic lepeltje, en zonder bijbehorend koekje. Afgelopen week tijdens de Rotarally in de Colonie werden maar 4 soorten frisdrank geschonken: Sinas, Cola, Cola light en ijsthee. Aangezien deze al geruime tijd op de bar stonden, vroeg ik om Bitter Lemon, daarna om Tonic, maar dat hadden ze natuurlijk niet. Toen gevraagd om zowel voor Wouter als voor mij de frisdrank zonder ijsblokjes te schenken (werden ze ten minste vers ingeschonken; de rest met ijsblokjes stonden al op de bar), maar ook dit mocht niet baten: ik kreeg ze zonder, Wouter met ijsblokjes, en alle prik was er alweer vanaf. Niet lekker dus. De koffie op het eind was ook een drama: 2 van de 3 personen hadden een compleet voetenbad op hun schoteltje liggen... En als je nou denkt dat het goedkoop was? Nee hoor, per consumptie gewoon € 2.50! Denk je zo echt als restaurant dat mensen nog eens terugkomen...? Denk je zo echt nieuwe klanten te trekken? Ik dacht het niet hoor!

Nou, dit was het voor vandaag. Ga zometeen nog even de voortuin een beetje proberen te fatsoeneren....
Groeten,

van Marleen die straks weer lekker van de BBQ gaat genieten met dit heerlijke weer!

 

Leuke spreuken!

Verjaardagen zijn gezond. Hoe meer je er hebt, hoe ouder je wordt

Veel mensen danken hun goede geweten aan hun slechte geheugen

Verstand is het meest eerlijk verdeeld op deze wereld. Iedereen denkt er genoeg van te hebben

About me!

Wil je echt weten wie er achter deze website zit? Weet je heel zeker dat je dat wilt weten....?
Klik dan op Read More......

Who's Online

We have 3 guests online
You are here: Home Toppie Bloggie Van alles wat...