Toppence

 • Create an account
  *
  *
  *
  *
  *
  Fields marked with an asterisk (*) are required.

In the Spotlight

mcgartland_eBoekenwurm
Fifty Dead Men Walking
"He lived like a real life James Bond, knowing full well that every day could be his last"- Sunday Express
neworleansLekker op het bord
New Orleans Groenteschotel
Veel verse groenten, verrassend van smaak

whiskyglasWetensWaard
Uisge Beatha - Water of Life
Whisky, er wordt veel over gesproken. Maar wat is het en hoe wordt het gemaakt?

aardbeien 2 goyp toppence

geuzmedia

Polls

Jumbo is TOP!

E-mail Print PDF
jumbo_logoJumbo Supermarkten doen wat ze beloven, en voor ons kan het niet snel genoeg gaan voordat deze winkel ook in Houten haar deuren opent. En volgens meestal welingelichte bronnen gaat dat in April 2011 gebeuren!

Wat is er zo bijzonder aan Jumbo? Onze ervaringen! De kwaliteitsprodukten in de winkel, het assortiment, de behulpzaamheid van het personeel, en de versheid van de groenten en het fruit. Need I say more? Wat een verademing ten opzichte van de lokale Albert Heijn!

Natuurlijk is niet alles goud wat er blinkt, ook bij de Jumbo niet. Het heeft me zo'n anderhalf jaar en een keertje serieus klagen gekost voordat de Mountain Dew in de computer stond, maar dat is nu opgelost, en een persoonlijk mailtje vanuit de winkel om dat te bevestigen.

Vandaag hadden wij echter een heel plezierige ervaring bij de Jumbo in Odijk. U kent dat wel, die ellenlange kassarijen, en dan de slogan van AH: "staat u met drie in de rij, dan openen wij er een kassa bij". Nou, mooi nooit gebeurd! Neem dan de slogan van Jumbo Supermarkten. Staat u als vierde wachtende in de rij, zijn niet alle kassa's open en kunt u niet aansluiten in een kortere rij, dan krijgt u van ons de boodschappen gratis! And guess what? Wij waren vandaag de vierde wachtende, met slechts 1 kassa open..... Wij praatten er net over met de klant die voor ons stond, toen de kassajuffrouw een andere mederwerker riep om ook nog een kassa te openen. Wij daar naar toe, en Wouter gaf aan dat wij toch echt wel de vierde wachtende waren, en hoe dat nou zat. En ja hoor: "Nou meneer, dan krijgt u de boodschappen gratis!". Geen gezeur, geen gemaar, geen chef die erbij moest komen.... Gewoon onze boodschappen gratis. En dan de kassajuffrouw die ook nog zegt: "Gefeliciteerd dat u vandaag de vierde wachtende was meneer".

Wat een ervaring. Niet voor die gratis boodschappen, het ging om zo'n 12 euro's. Maar gewoon het gevoel dat een belofte nagekomen wordt! Ga zo door, Frits, met je winkels. Wij komen er wel boodschappen doen, en AH kan het helemaal schudden als je ook nog in Houten zit. Op naar april!

En nee, ik word zeker niet gesponsord door Jumbo.

Last Updated ( Friday, 23 July 2010 20:53 )  

Leuke spreuken!

Verjaardagen zijn gezond. Hoe meer je er hebt, hoe ouder je wordt

Veel mensen danken hun goede geweten aan hun slechte geheugen

Verstand is het meest eerlijk verdeeld op deze wereld. Iedereen denkt er genoeg van te hebben

About me!

Wil je echt weten wie er achter deze website zit? Weet je heel zeker dat je dat wilt weten....?
Klik dan op Read More......

Who's Online

We have 19 guests online
You are here: Home Test Jumbo is TOP!