Toppence

 • Create an account
  *
  *
  *
  *
  *
  Fields marked with an asterisk (*) are required.

In the Spotlight

mcgartland_eBoekenwurm
Fifty Dead Men Walking
"He lived like a real life James Bond, knowing full well that every day could be his last"- Sunday Express
neworleansLekker op het bord
New Orleans Groenteschotel
Veel verse groenten, verrassend van smaak

whiskyglasWetensWaard
Uisge Beatha - Water of Life
Whisky, er wordt veel over gesproken. Maar wat is het en hoe wordt het gemaakt?

aardbeien 2 goyp toppence

geuzmedia

Polls

Burger King is niet zo top.... en meer

E-mail Print PDF
burgerkingVanavond is mijn vakantie begonnen! En omdat we al heel lang niet meer naar de film zijn geweest, was vanavond een uitgelezen kans om te gaan. Over de film zo meer....Knight and Day, met Tom Cruise en Cameron Diaz.

Voorafgaand aan de film gingen we traditiegetrouw naar de Burger King in Veenendaal (we gaan naar de film in Ede, ook daarover zo meer). Burger King denk je dan. Fastfood ie het eerste wat bij je opkomt. In Veenendaal niet! Het was er een zooitje, ze liepen elkaar allemaal in de weg, en het duurde vreselijk lang. Niemand die het coordineerde, niemand die ook maar een beetje sturing gaf. We hebben 20 minuten staan wachten voordat we onze bestelling op konden geven. Was het dan zo druk? Nee hoor, we waren de tweede wachtende in de rij. Bestelden de klanten voor ons dan zo'n gigantische hoeveelheden? Ook niet, ook deze klanten hadden genoeg aan 1 dienblaadje. Waarom het dan zo lang moest duren? Ik heb echt geen idee hoor, maar de service van Burger King verdiende vanavond echt geen prijs.

Dan de bioscoop in Ede, Cinemec. Ken je die? Mooie bioscoop, waar gelukkig geen popcorn verkocht wordt! Alleen ze zijn een beetje hebberig geworden met hun prijzen. OK, 9 euro voor een kaartje voor een gewone film kan er nog mee door, vragen ze hier in Houten ook (Hier vragen ze zelfs 2 euro extra als de film in 3D is, of als de film langer duurt dan 150 minuten... en je krijgt echt geen korting als het maar een korte film is!). Anyway, parkeren dan in Ede. Was vroeger (lees: iets meer dan een jaar geleden) nog maar 1 euro. Ze hebben nu een parkeergarage gebouwd, en op alle parkeerterreinen bij het complex betaal je nu 3,50 euro! En als je dan nog een kopje koffie (nee, ook dat zeg ik verkeerd, een "kopje" suggereert dat je porcelein krijgt, dit was gewoon een papieren bekertje!) neemt en een gebakje, ben je ook nog 4,50 euro kwijt. Gelukkig heb ik de koffie en gebak overgeslagen, maar anders ben je voor een avondje bioscoop met koffie en gebak voor 2 personen in totaal ruim 30 euro kwijt. Is toch een aardig bedrag, dacht ik zo. Snap nu ook weer waarom we dit niet meer wekelijks doen....

En dan de film. Knight and Day, met Tom Cruise en Cameron Diaz. Leuk entertainment, leuke actiefilm. Diaz had niet veel tekst; ze moest alleen heel vaak bange kreetjes slaken, en daar had ze lang op geoefend. Er zaten wel leuke dingetjes in voor de aandachtige kijker; ik ga ze natuurlijk niet verklappen want dan is de film niet meer leuk als je zelf gaat kijken. Hoogwaardige film? Nee, net wat ik eerder gezegd had: leuk entertainment. Wel nog een paar voorfilms gezien, eentje met Nicolas Cage, The Sorcerer's Apprentice. Verder nog een goeie film met Michael Douglas , Josh Brolin en Shia Labeouf over Gordon Gekko, getiteld Wall Street 2 (Money never sleeps). Die gaan we beiden hopelijk wel kijken, En natuurlijk wil ik de nieuwe Shrek ook zien, en daar gaan we weer.... Nog even terug naar Knight and Day: hoofdrolspeler Tom Cruise ziet er nog ontzettend goed uit! En dat voor zijn leeftijd, begin van de maand 48 geworden! Hij zal er hard voor moeten werken, maar dan heb je ook een lichaam.. Het is natuurlijk niet meer de Tom Cruise van zijn gloriedagen, zoals Cocktail, Rain Man, Jerry MaGuire, Top Gun, Born on the fourth of July, de Mission Impossible's, en ga zo maar door. Dan was deze film maar een hele slappe, maar toch, knap gedaan.

Last Updated ( Friday, 26 November 2010 16:36 )  

Leuke spreuken!

Verjaardagen zijn gezond. Hoe meer je er hebt, hoe ouder je wordt

Veel mensen danken hun goede geweten aan hun slechte geheugen

Verstand is het meest eerlijk verdeeld op deze wereld. Iedereen denkt er genoeg van te hebben

About me!

Wil je echt weten wie er achter deze website zit? Weet je heel zeker dat je dat wilt weten....?
Klik dan op Read More......

Who's Online

We have 11 guests online
You are here: Home Toppie Bloggie Burger King is niet zo top.... en meer