Toppence

 • Create an account
  *
  *
  *
  *
  *
  Fields marked with an asterisk (*) are required.

In the Spotlight

mcgartland_eBoekenwurm
Fifty Dead Men Walking
"He lived like a real life James Bond, knowing full well that every day could be his last"- Sunday Express
neworleansLekker op het bord
New Orleans Groenteschotel
Veel verse groenten, verrassend van smaak

whiskyglasWetensWaard
Uisge Beatha - Water of Life
Whisky, er wordt veel over gesproken. Maar wat is het en hoe wordt het gemaakt?

aardbeien 2 goyp toppence

geuzmedia

Polls

Brett Favre terug in de NFL

E-mail Print PDF
brettfavreBrett Favre (spreek uit: Farf), Quarterback voor de Vikings, is vanuit een tweede pensionering teruggekomen in de National Football League (American Football). Nadat hij na seizoen 2008 - 2009 ook al zijn afscheid had aangekondigd en weer terugkwam, doet hij dit nu weer.

Aan het einde van seizoen 2009 - 2010, als verliezend finalist in de NFC divisie, (de finalisten van de NFC en AFC spelen om het kampioenschap, de Super Bowl) nam hij afscheid als actief speler. Favre, als laatste spelend voor de Minnesota Vikings en nu 40 jaar oud, was recent geopereerd aan een lelijke enkelblessure die hij opliep in de slotfase van het seizoen 2009-2010.

De Vikings stuurden nu eens geen coach, maar drie ex-collega's van Favre om te proberen hem om te praten om nog een seizoen te spelen. Volgens Hutchinson werden hij en zijn collega's Allen enLongwell gevraagd om Favre in Mississippi op te zoeken, hem om te praten, of hem verder geluk te wensen met zijn pensionering in de sport. Het trio arriveerde te laat om nog met Favre serieus te kunnen praten, maar konden in het huis blijven slapen. Vroeg de volgende morgen kregen ze eerst een rondleiding, en pas daarna werd het onderwerp van een mogelijke terugkeer aangekaart.

"We vertelden hem hoe fijn iedereen het vond om samen met hem te spelen, en dat ze dat wel weer wilden. We vertelden hem ook dat als hij niet terug wilde komen, dan zouden we hem feliciteren en niet verder lastig vallen. Hij heeft een fantastische carriere achter de rug, maar hey, genoeg is genoeg", aldus Hutchinson.

Daarna nam Favre het woord, waarbij het leek of de gedachte aan een mogelijke terugkeer toch al weer enkele weken, zo niet maanden, door zijn hoofd speelde. Gedurende de volgende twee a drie uur vertelde Favre hen dat hij het spelen nog steeds erg leuk vond, samen met hen en de Vikings, en hij verhaalde over de speciale band die hij onmiddellijk binnen het team voelde.

Op dat moment, volgens Hutchinson, zei hij: "OK, Let's do it".

Daarna voltrok alles zich in sneltreinvaart. Iedereen, inclusief Brett's vrouw Deanna, pakte zijn of haar spullen en de hele groep vertrok richting vliegveld, waar het team aan boord ging van een paars-gouden gestreept vliegtuig (de kleuren van de Vikings). Bij aankomst in Minnesota ging de toch naar het hoofdkantoor van de Vikings, gevolgd door enkele helicopters van lokale media, die het nieuws al gehoord hadden. Ook de fans lieten zich niet onbetuigd; met veel gejuich en veel fotografen die plaatjes schoten werd Brett Favre ingehaald in het stadion.

En dan nu even een kort woordje over de salariëring van Favre.... De Vikings hebben aangegeven dat ze hem dit seizoen (voor één seizoen dus) een salarisverhoging willen geven, zodat zijn basissalaris nu uitkomt op $ 16.5 miljoen, en dat ze tevens bereid zijn hem een bedrag van $ 3.5 miljoen aan incentives te geven.
Dan kwam ik ook uit mijn pensioen....

Bron en Foto: NFL

Last Updated ( Wednesday, 25 August 2010 05:54 )  

Leuke spreuken!

Verjaardagen zijn gezond. Hoe meer je er hebt, hoe ouder je wordt

Veel mensen danken hun goede geweten aan hun slechte geheugen

Verstand is het meest eerlijk verdeeld op deze wereld. Iedereen denkt er genoeg van te hebben

About me!

Wil je echt weten wie er achter deze website zit? Weet je heel zeker dat je dat wilt weten....?
Klik dan op Read More......

Who's Online

We have 4 guests online
You are here: Home Test Brett Favre terug in de NFL