Toppence

 • Create an account
  *
  *
  *
  *
  *
  Fields marked with an asterisk (*) are required.

In the Spotlight

mcgartland_eBoekenwurm
Fifty Dead Men Walking
"He lived like a real life James Bond, knowing full well that every day could be his last"- Sunday Express
neworleansLekker op het bord
New Orleans Groenteschotel
Veel verse groenten, verrassend van smaak

whiskyglasWetensWaard
Uisge Beatha - Water of Life
Whisky, er wordt veel over gesproken. Maar wat is het en hoe wordt het gemaakt?

aardbeien 2 goyp toppence

geuzmedia

Polls

Update

E-mail Print PDF
_mgz4006_sOok maar weer eens even een persoonlijke update van mijn kant; het is weer zo lang stil geweest op de site dat jullie dat wel verdienen. Wel, na mijn laatste post in oktober ben ik op mijn werk heel druk bezig geweest om alles nog goed af te handelen voor mijn operatie eind oktober. Zoals jullie wellicht weten heb ik een operatie gehad aan mijn enkel, en ben ik nu druk bezig met het herstelproces.

De operatie verliep goed; geen pijn van de ruggeprik zoals mij door velen voorspeld was en gezellig gekletst met de anesthesist tijdens de operatie over het Ringer Lactaat infuus, dat ik natuurlijk nog uit mijn Baxter-tijdperk ken. Terug op de zaal bleek dat ongeveer alles wat ik bij me had gestolen was…. Geld, credit card, telefoon, horloge, noem maar op. Gezeur om alles geblokkeerd te krijgen, en daarna om alles weer opnieuw aan te vragen! Ook mijn rijbewijs is gestolen, en dat kun je pas opnieuw aanvragen nadat je persoonlijk een bezoek hebt gebracht aan een politiebureau om aangifte te doen. Nou, ik mocht de eerste twee weken dus niet lopen, en kan daarom nu pas een afspraak inplannen. Niet te geloven dat je voor een aangifte al een afspraak moet hebben. Gelukkig is het wel in Houten (hoop ik!).

Het herstel verloopt voorspoedig, mag ik wel stellen. Na de eerste twee weken waarin ik maar erg weinig mocht doen, heb ik nu sinds een kleine week loopgips; daarmee ben ik iets mobieler. Volgende week dan tape, waarna ik weer mobieler wordt, hoop ik. Pas daarna kan ik aan fysiotherapie beginnen. Ben natuurlijk wel al thuis weer begonnen met werken, jullie kennen me!

Verder niet veel nieuws te melden, heb ongeveer alles wat ik voor mijn operatie had opgenomen inmiddels kunnen kijken, dus ik heb weer even genoeg tv gezien voor de komende periode.

Nog even, en dan kan de kerstboom alweer op gezet worden! Wordt het weer echt gezellig in huis. Ja, wij zijn altijd redelijk bijtijds met onze kerstboom, supergezellig in huis. En al beginnen aan de kerstkaarten; vorig jaar met al die sneeuw heeft Wouter natuurlijk hele mooie foto’s gemaakt, dus die gaan jullie zeker terugzien!

Dat was het weer voor deze keer. Binnenkort een recensie van een Indiaas restaurant waar we gegeten hebben.

 

Leuke spreuken!

Verjaardagen zijn gezond. Hoe meer je er hebt, hoe ouder je wordt

Veel mensen danken hun goede geweten aan hun slechte geheugen

Verstand is het meest eerlijk verdeeld op deze wereld. Iedereen denkt er genoeg van te hebben

About me!

Wil je echt weten wie er achter deze website zit? Weet je heel zeker dat je dat wilt weten....?
Klik dan op Read More......

Who's Online

We have 55 guests online
You are here: Home Toppie Bloggie Update