Toppence

 • Create an account
  *
  *
  *
  *
  *
  Fields marked with an asterisk (*) are required.

In the Spotlight

mcgartland_eBoekenwurm
Fifty Dead Men Walking
"He lived like a real life James Bond, knowing full well that every day could be his last"- Sunday Express
neworleansLekker op het bord
New Orleans Groenteschotel
Veel verse groenten, verrassend van smaak

whiskyglasWetensWaard
Uisge Beatha - Water of Life
Whisky, er wordt veel over gesproken. Maar wat is het en hoe wordt het gemaakt?

aardbeien 2 goyp toppence

geuzmedia

Polls

Update

E-mail Print PDF
_mgz4006_sZo, er gebeurt de laatste tijd niet veel op deze site. Helaas, maar ik ben gewoon te druk geweest met andere zaken die enige prioriteit hadden. En het was ook nog eens lekker weer, dan ben ik toch veel liever buiten dan binnen achter de computer.

 

Maar hier is dan eindelijk weer een update. Onze Aissa groeit goed; het is een echt vrijbeest: ze kan heerlijk op schoot liggen, of op je schouder. Als we thuiskomen, komt mevrouw al miauwend naar je toe. Heerlijk om weer een huisdier te hebben. Binnenkort wordt ze gesteriliseerd; we hopen dan dat ze minder tot geen last meer heeft van haar krolsheid. En de tweede wordt hopelijk over een week of twee geboren. Samen met fokster Hetty wachten we in spanning af wat er allemaal in het nestje zit. Verder natuurlijk met goed weer lekker met Wouter genieten in de cabrio. Dus genieten van wat het leven te bieden heeft.

Gisteren een dagje naar het zuiden geweest; mijn moeder opzoeken en de lokale middenstand gesteund. Ook hebben we weer verse asperges gehaald, dat wordt smullen vanavond. We eten ze op de ouderwetse manier: met een botersausje, eieren en hammmmmmmmmmm.

Heb ook nog wat gefilmd, Bussum Bridgehead 2011, maar ook hiervoor nog geen tijd gehad om het te bewerken en op geuzmedia te zetten. Wat ik ook nog wil is filmpjes gaan maken van Aissa; kan iedereen haar bewonderen! Verder moet ik nog goed oefenen met filmen: tijdens onze aanstaande vakantie in Canada gaat de camera natuurlijk ook mee, en (goed) filmen is toch moeilijker dan ik dacht.

Anyway, kort verhaal dit keer, hopelijk de komende weken meer tijd om berichten te plaatsen. Ik heb nog drie recensies liggen en twee recepten; dus stof tot schrijven genoeg, tijd te weinig.

Tot de volgende keer!

Last Updated ( Sunday, 04 December 2011 08:43 )  

Leuke spreuken!

Verjaardagen zijn gezond. Hoe meer je er hebt, hoe ouder je wordt

Veel mensen danken hun goede geweten aan hun slechte geheugen

Verstand is het meest eerlijk verdeeld op deze wereld. Iedereen denkt er genoeg van te hebben

About me!

Wil je echt weten wie er achter deze website zit? Weet je heel zeker dat je dat wilt weten....?
Klik dan op Read More......

Who's Online

We have 46 guests online
You are here: Home Toppie Bloggie Update